Selecteer een pagina

PORTFOLIO

SAMENWERKINGEN

PROJECTEN

ONDERTITELING CURSUSVIDEO’S
KIIND

CORRECTIE ‘WAT BABY’S NODIG HEBBEN’
– MELANIE VISSER

CORRECTIE TIJDSCHRIFT KIIND
(2016 – 2022)

WERKBOEKEN CURSUSSEN
KIIND

CORRECTIE ‘OPVOEDERS EN HUTTENBOUWERS DOEBOEK’ KIIND

CORRECTIE ‘GIJSBERT HOORT HET GRAS GROEIEN’ en ‘GIJSBERT EN DE KLATERBEEK’

CORRECTIE KINDER- EN PRENTENBOEKEN CHRISTOFOOR

REDACTIECOÖRDINATIE EN CORRECTIE KINDERTIJDSCHRIFT SLOT SOFENSTEIN

|

Ik zoek in een virtual assistent iemand die nauwgezet is en pro-actief en Francien is dat helemaal en meer! Francien heeft aan een half woord genoeg en begrijpt mijn manieren en werkwijzen als geen ander. Wanneer ik iets uitbesteed, hoef ik vervolgens me er echt, écht niet meer druk om te maken.

~ Jannie Engels | hoofdredacteur Kiind magazine

Ik was in een paar jaar uitgegroeid van een solopraktijk naar twee bedrijven met meerdere mensen in dienst en deed alles nog steeds zelf. En veel te druk natuurlijk.
Francien heeft me geholpen met loslaten, prioriteiten stellen en heeft veel van mijn taken overgenomen en stukken efficiënter aangepakt.

~ Melanie Visscher | schrijfster
‘Wat baby’s nodig hebben’,
eigen behandelcentrum, Oerzacht
|

Francien is zo heerlijk betrouwbaar, precies wat essentieel is voor een Virtual Assistant. Wat ik prettig vind, is dat ze duidelijk is. Je hoeft niet te vragen naar de voortgang want ze zorgt er zelf voor dat ze je op tijd daarover informeert. Zo voel ik dat ik dingen écht los kan laten, en dat is nodig om gefocust je bedrijf te laten groeien.

Zelf ben ik niet perfectionistisch, maar ik vind het wel fijn dat ik ervan opaan kan dat ze de taalfouten uit m’n teksten plukt en netjes werkt.

Erg fijn om haar erbij te hebben. Nu we het er toch over hebben, ik ga haar meteen ook even voor m’n nieuwe project vragen.

~ Sandii Zachte | oprichter Kiind magazine en ondernemersbevrijder bij Zachte Bouwers

Als Francien aan boord is, weet je zeker dat het goed komt. Francien is een echte duizendpoot. Ze kan eigenlijk gewoon alles. Het is altijd fijn om met haar te overleggen. Ik ken niemand die preciezer werkt en meer drive heeft om haar werk perfect af te leveren dan Francien. En ze is verdorie ook nog belachelijk aardig.

~ Nelleke Bos | tekstschrijver Nachtzonteksten
|

Francien was een van mijn eerste ‘werknemers’, maar een werknemer kan ik het eigenlijk helemaal niet noemen, want ze is zóveel meer dan dat. Franciens slimme, creatieve brein aan mijn zijde mogen hebben is zowel een grote eer als een enorme opluchting. Ze denkt mee op manieren die mij elke keer weer verrassen en verder helpen, waardoor dit voelt als veel meer dan ‘gewoon’ een virtual assistent, ze is écht een compagnon voor mij. Eigenlijk wil ik haar dus het liefst helemaal voor mezelf houden, haha! Zo verschrikkelijk blij met haar steun, ideeën en input in mijn bedrijf; kan het alleen maar aanraden om haar lasten van je schouders te laten nemen. 

Geloof me, dit wil je. Francien de Fantastische for president!

~ Anke van Delden | geeft cursussen met veel vrijheid, humor en avontuur

NEEM CONTACT MET MIJ OP
LEUK VAN JE TE HOREN!

Heb je vragen of ben je op zoek naar een virtual assistant?

 

Je kunt me bereiken via:

info@franciendevries.nl of 06 30 41 09 80